ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

κριτική στο Google Maps
Read More
Καθαριότητα - Τοποθεσία - Προσωπικό - Δωμάτια ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ... μείναμε σε Τετράκλινο το οποίο ήταν πάρα πολύ άνετο... 🔝🔝
κριτική στο Google Maps
Read More
Το πιο καθαρό ξενοδοχείο στον Πύργο μέχρι στιγμής πού έχω πάει. Για την τιμή πού πληρώνεις είναι το καλύτερο.
κριτική στο Google Maps
Read More
Καθαριότητα - συμπεριφορά προσωπικού - δωμάτια - τοποθεσία... Όλα ήταν εξαιρετικά!!!!
κριτική στο Google Maps
Read More
Πολύ καλό! Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Πολύ καθαρό, ήσυχο και σε κεντρικό σημείο. Σχέση ποιότητας - τιμής με την απόλυτη έννοια!!!
κριτική στο Google Maps
Read More
Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής! Το δωμάτιο ήταν πολύ άνετο και καθαρό και το προσωπικό πάρα πολύ φιλικό!
κριτική στο Google Maps
Read More
Πολύ καλό κ πολύ καθαρό... γι' αυτό και θα βάλω ⭐⭐⭐⭐⭐

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση.

Φόρμα επικοινωνίας

* Τα δεδομένα που παρέχετε στην φόρμα επικοινωνίας παραπάνω δεν θα αποθηκευτούν σε αυτή την ιστοσελίδα ή θα μεταβιβαστούν ή θα υποβληθούν σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP, προστατευόμενα από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές. Επιπλέον διασφαλίζουμε (στα πλαίσια ασφαλείας που παρέχουν οι πάροχοι των αντίστοιχων υπηρεσιών) την ασφαλή περιήγηση των χρηστών επισκεπτών του hotelilida.gr, διαθέτοντας σύστημα Secure Shell Layer (SSL). Είναι το χαρακτηριστικό https:// στην αρχή των link όλων των σελίδων του δικτυακού μας τόπου.